107 North street, Blake Medical Center - Bradenton, FL

0123456789 Ma-Zat : 07:00 - 17:00

De aanleg van een tuin heeft veel facetten.

Van grondwerk, sierbestrating en tuinbeplanting tot tuinafscheiding en veranda’s.

Wij voeren vrijwel alle onderdelen van de tuinaanleg met eigen mensen uit.

---

Wilt u een offerte opvragen of meer informatie? Laat uw gegevens hier achter of neem contact met ons op.

Voorwerk Heading Style Image

Voordat we beginnen met de aanleg van uw tuin, ruimen wij het een en ander op. Huidige beplanting en materialen worden volgens geldende millieu-voorschriften gescheiden afgestort.

Grondwerk Heading Style Image

Ter voorbereiding van de bestratingswerkzaamheden wordt overtollige grond afgevoerd. Vervolgens maken wij een zandbed welke als basis dient voor de te leggen bestrating. Plantvakken worden machinaal gespit.

Sierbestrating Heading Style Image

Een belangrijk onderdeel in de tuin is de bestrating. Met het oog op een duurzame tuin stellen wij samen met u een passend plan op.

Tuinbeplanting Heading Style Image

De beplanting maakt het verschil. Na het voorbereidende grondwerk is uw tuin nog steeds geen tuin, maar een kale vlakte. Zelfs als de sierbestrating is aangebracht, mist u toch nog het groen. De planten, heesters en bomen die het leven in uw tuin aan gaan brengen stellen wij met liefde en passie samen.

Houtbouw Heading Style Image

Wat is het genieten, als de zon ondergaat, de schemering invalt en u onder uw veranda van de stilte geniet. U zit beschut tegen de wind, onder de zware balken van uw veranda op maat. Onze timmerman staat voor u klaar!

Beregening Heading Style Image

Als tuinliefhebber ontkomt u er niet aan. Als het droog is moet uw tuin gesproeid worden. Wij zoeken met u naar de beregening die bij u past. De mogelijkheden van handmatig sproeien of het installeren van een beregeningsinstallatie bespreken wij graag met u door.