107 North street, Blake Medical Center - Bradenton, FL

0123456789 Ma-Zat : 07:00 - 17:00

1. Professionaliteit

Een tuinkeur hovenier is een vakman die zowel in de tuin als daarbuiten professioneel te werk gaat

Helder en transparant Heading Style Image

Nadat wij met u in gesprek zijn gegaan volgt er een offerte waarin duidelijk wordt toegelicht welke werkzaamheden worden uitgevoerd, welke materialen worden verwerkt en tegen welke prijs. Wij hanteren algemene voorwaarden. Deze voorwaarden geven weer, naast de offerte, wat u van ons mag verwachten en waar u zelf op dient te letten.

2. Betrouwbaarheid

U wilt niet voor verrassingen komen te staan

Wij zijn pas tevreden als u dat bent Heading Style Image

U kunt ervan van verzekerd zijn dat de werkzaamheden conform uw opdrachten worden uitgevoerd. Wij staan als Tuinkeur hovenier voor ons vak en onze werkzaamheden. Mochten er onvolkomenheden zijn dan worden deze zo spoedig mogelijk opgelost. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Samen met Tuinkeur Heading Style Image

Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben en komen wij er samen niet uit? Dan kunt u contact opnemen met Tuinkeur. Bij Tuinkeur heeft u namelijk de mogelijkheid uw klacht voor te leggen. Een deskundig team staat voor u klaar om de klacht (desgewenst op locatie) te beoordelen. Hierbij is het uitgangspunt dat er een bevredigende oplossing komt voor u!

3. Vakbekwaamheid

Wij als Tuinkeur hoveniers zijn vakmannen door scholing en ervaring

Aanleg Heading Style Image

Als het om de aanleg van een nieuwe tuin gaat dan is er vaak genoeg inspiratie. U wilt bepaalde planten of bomen terugzien in het ontwerp. Of wellicht weet u al waar het terras en gazon moet komen. Het invullen van het totaalplaatje wordt hierdoor vaak als lastig ervaren: welke soort planten of bomen past bij elkaar? Welke steen- houtsoort is aan te bevelen ? Bij ons als Tuinkeur hoveniers staat luisteren en inventariseren voorop. Vervolgens worden uw wensen en behoeften gekoppeld aan onze toewijding, kennis en ervaring. Deze combinatie resulteert in een eindresultaat die bij u past.

Onderhoud Heading Style Image

Wij weten wat goed is voor uw tuin. Uw onderhoudswerkzaamheden zijn daarom in goede handen bij ons als Tuinkeur hovenier. Voorop staat dat u de regisseur bent: de keus of u graag twee keer per jaar een snoeibeurt laat uitvoeren of liever eens per twee weken blijft helemaal bij u

4. Service

Omdat het om uw tuinplezier gaat

Wij staan voor u klaar Heading Style Image

Of het nu gaat om de aanleg van nieuwe tuin of onderhoudswerkzaamheden wij zijn u graag van dienst. Ook als onze werkzaamheden zijn verricht blijven we beschikbaar. Een tuin is altijd ‘’in beweging’’. In elk seizoen heeft de tuin andere behoeftes. Wij staan graag voor u klaar om uw tuinwerkzaamheden op ons te nemen. Wilt u liever zelf (een deel) van de werkzaamheden uitvoeren, dan zoeken we graag samen met u naar de juiste samenwerking.

Aanleg Heading Style Image

Wanneer wij uw tuin hebben aangelegd, worden de werkzaamheden altijd afgesloten met een oplevering. Tijdens de oplevering worden de verrichtte werkzaamheden doorgenomen. Eventuele vragen zullen worden beantwoord. Naast dit contact kunt u ons altijd benaderen voor aanvullend advies.

Onderhoud Heading Style Image

Als het gaat om onderhouds- werkzaamheden, maken wij graag duidelijke afspraken met u. Dit betekent echter niet dat u de regie uit handen geeft.Werkzaamheden kunnen ook (deels) zelf worden uitgevoerd. Wij nemen graag uw werk uit handen maar wilt u zelf aan de slag dan wordt u met plezier op gang geholpen en/of ondersteunt.

5. Kwaliteit

Passie voor het vak

Aanleg Heading Style Image

Wanneer u met ons in gesprek gaat om uw tuinplannen voor te leggen, zullen wij u wijzen op de mogelijkheden in de te gebruiken materialen. Afgestemd op uw wensen, behoeften en budget worden de beste materialen en planten geselecteerd. Wij staan voor onze geleverde producten en diensten. Dit blijkt uit de garantie die we geven. Op planten en gazon wordt standaard één groeiseizoen garantie gegeven waardoor u verzekerd bent dat de planten het komende jaar goed zullen doorgroeien of zullen vervangen. Op materialen en constructies wordt standaard 1 jaar garantie geven.

Onderhoud Heading Style Image

Als het gaat om het onderhoud van uw tuin, gebruiken wij kwaliteitsgereedschappen en machines. In combinatie met de vakbekwaamheid van ons bent u verzekerd dat uw tuin vakkundig en efficiënt wordt onderhouden.

Kwaliteit Heading Style Image

‘Kwaliteit’ is een dynamisch begrip. Wij als Tuinkeur hoveniers streven daarom continu naar kwaliteitsverbetering als het gaat om te gebruiken materialen, diensten en machines. Zo bent u ten alle tijde verzekerd van kwaliteit.